Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres d'ampliació del Centre Cívic i de l'Escola de Música de Salou, a bon ritme

dimecres 27 agost 2008

Es preveu que les obres d'ampliació del Centre Cívic i l'Escola Municipal de Música de Salou (EMMS) s'acabaran a finals d'octubre. Recordem que aquests treballs van començar a finals de juliol i que tenen un termini d'execució de 4 mesos, amb la qual cosa, es pot dir que van a bon ritme. En aquests moments, de fet, ja està enllestida l'estructura i s'han començat a distribuir les parets interiors.
Així ben aviat, doncs, cadascun d'aquests dos equipaments municipals disposarà d'una planta més per atendre les seves necessitats. En concret, la tercera planta del Centre Cívic tindrà 99,21 metres quadrats i un porxo de 21,05 metres quadrats; i la tercera planta de l'EMMS, 181,88 metres quadrats i un porxo de 34,84 metres quadrats.
Les obres tenen un cost de 362.966 euros.
Ambdós equipaments van ser dissenyats amb la idea que es poguessin ampliar en el futur, explica el regidor de Planificació Territorial, Pablo Otal, tot apuntant que els treballs que s'estan realitzant actualment tenen com a finalitat millorar la qualitat del servei que reben els seus usuaris.
'D'aquesta manera, es podrà augmentar la capacitat que tenen el Centre Cívic i l'EMMS a l'hora de desenvolupar les seves activitats', ha afegit Otal.

Document Actions