Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres d'ampliació del Centre d'Assistència Primària de Salou, en la recta final

dimecres 06 maig 2009

Les obres d'ampliació del Centre d'Assistència Primària de Salou, en la recta final

L'alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb la regidora de Salut Pública i Medi Ambient, Montserrat Porter, i l'arquitecte municipal han visitat les obres d'ampliació de la segona fase del Centre d'Assistència Primària (CAP) de Salou. Avui mateix, també s'han reunit amb els responsables de l'empresa Dragados, adjudicatària de les obres, per tal de perfilar els detalls sobre la conclusió de l'obra que farà d'aquest equipament sanitari un referent dins el Camp de Tarragona. Aquest annex que s'està construint ja va ser un compromís de l'anterior govern de FUPS. Segons ha explicat l'alcalde, Pere Granados, 'l'empresa ens ha garantit els terminis i el calendari previst inicialment' que s'han fixat en l'1 d'agost per a la primera fase (on abans es trobava l'aparcament) i una segona part de l'edifici, que s'iniciarà el 15 de setembre, passat el gruix de la temporada d'estiu.

En la trobada, a les instal·lacions del CAP, la directora del Centre de Salut, Laura Palacios s'ha mostrat molt satisfeta per com es podran reorganitzar les instal·lacions i ha recordat que és l'únic equip que pertany a l'Institut Català de Salut de tota Catalunya que compta amb una acreditació de qualitat. El nou centre neix dissenyat per donar servei a 7 noves consultes d'especialistes que s'afegiran als 20 metges actuals de la plantilla, a més dels 3 pediatres, 2 ginecòlegs, 2 llevadores, 1 odontòleg, 19 infermeres, 13 administratius, i els 6 metges de reforç per a cobrir les guàrdies, entre altres serveis.

La intenció de la direcció mèdica és, com ha comentat la directora del centre, diferenciar l'admissió dels pacients en funció de si estan o no empadronats; per tant, els desplaçats entrarien per una altra porta així com els pacients que acudeixen a les urgències. Una de les novetats més destacades serà la incorporació de l'especialitat de radiologia. 'Amb aquest nou servei s'evitaran molts desplaçaments dels nostres ciutadans cap a l'hospital de referència', assegurava l'alcalde.

Document Actions