Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres de condicionament de la carretera del Far avancen a bon ritme

L’alcalde ha visitat avui els treballs de la via TV-3146 que s’enllestiran a finals d’any

dijous 15 novembre 2012

Les obres de condicionament de la carretera TV-3146 des de la rotonda d’accés al Far de Salou i fins al límit de terme amb La Pineda estan ben avançades. Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha interessat pels treballs que executa la UTE Balsells SA i  Eiffage  Infraestructuras, SA. El batlle ha constatat que aquesta carretera que es troba en una zona turística amb un gran increment urbanístic i que demana constants millores de les infrastructures està immersa en una transformació importantíssima. Les obres estan dotant    de voreres i enllumenat a aquest tram urbà d’1,6 quilòmetres gràcies a les quals es millorarà considerablement la seguretat en aquesta via, on s’ha construït molt edifici residencial i turístic i, per tant, hi ha hagut un augment considerable del trànsit de vianants i vehicles.  “Es tracta d’una obra molt important per la zona que garanteix una millor seguretat a més d’una estètica adequada i que farà que es completi en la seva totalitat la possibilitat de passejar entre Salou centre i aquesta zona més allunyada del nucli urbà amb una major tranquil·litat”, ha expressat l’alcalde. I és que les voreres que s’estan construint tenen un ample variable superior a 1,80 metres i també preveuen al llarg de tot el tram la instal·lació de columnes amb punts de llum, així com també a la rotonda existent.

Segons la direcció d’obra ja s’ha finalitzat el nou col·lector d’aigües pluvials però encara es treballa en la reposició de diverses canonades, a més d’altres feines relatives a la construcció de les voreres i substitució d’alguns mosaics. Tot i que els treballs es preveuen acabats abans de finals d’any l’asfaltat i la senyalització s’enllestirà passat Reis.

Els treballs està duent a terme la Diputació de Tarragona amb un pressupost d’adjudicació de 761.735,59  euros fruit d’un conveni amb l’Ajuntament de Salou en virtut del qual, un cop enllestides les obres es traspassarà la competència d’aquest vial al municipi.   

A partir d'aquell moment, un cop traspassada la via, serà el mateix municipi qui la gestioni a través de l’Ajuntament, i per tant, caldrà portar-hi a terme les intervencions de millora amb el pas dels anys, però la cessió es produirà en un moment en què es troben en un estat immillorable.

Galeria d'imatges

DSCN9113.JPG
vista_obres.JPG
carretera_vista_antiga.jpg
DSCN9113.JPG
carretera_vista_antiga.jpg
vista_obres.JPG

Document Actions