Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres de construcció dels pisos de protecció oficial de Pierre Vilar avancen a bon ritme

Al llarg del primer trimestre del 2013 es podran lliurar els habitatges als futurs compradors

dimarts 22 maig 2012

Avui s’ha dut a terme una visita d’obres a la primera fase dels habitatges de protecció oficial que s’estan construint al carrer Pierre Vilar, dins del sector 01- Barenys, en les finques municipals subhastades per 1,5 milions d’euros en l’anterior mandat i que està promovent l’empresa S.A.P.E. Tal i com ha explicat l’arquitecte i representant de l’empresa, David Stitzman, abans d’un mes estarà enllestit el pis pilot i de cara a finals d’any aquesta primera promoció estarà enllestida. Així, al llarg del primer trimestre del 2013 es podrà ja entrar a viure. L’alcalde, Pere Granados, junt amb el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut han visitat avui les obres per fer-ne un seguiment de l’evolució de la promoció. Precisament, el batlle de Salou ha volgut destacar la importància d’aquesta promoció “que donarà sortida a la petició d’habitatge assequible de gran qualitat per als joves”, ha dit. I és que segons l’arquitecte, tant els acabats com els materials són de primera qualitat i superen amb escreix les proves acústiques i d’aïllament i que són adaptables; és a dir, que amb pocs canvis i aprofitant les preinstal·lacions d’obra es poden convertir les dues habitacions en tres a mesura que creix la família i passar d’un bany a dos, en funció de les necessitats dels propietaris.

Aquesta primera fase –en construcció- consta d’un bloc de 40 habitatges de Protecció Oficial, de similar volumetria i morfologia general, adequats a l’entorn ja consolidat dins el barri en el qual es desenvolupen. Un cop acabada la primera promoció se seguirà amb una segona fase, d’iguals característiques. Pel que a les qualificacions aquestes tenen 20 en règim general i els altres 20, en règim especial i d’iguals característiques que s’han canalitzat a través de la regidoria d’acció Social. Malgrat tot, encara queden pisos disponibles que suposarien unes quotes mensuals d’entre 356 i 378 euros al mes de quota en règim de compra.

Cal destacar que tots els habitatges  tenen plaça d’aparcament i zona comunitària enjardinada i unes superfícies entre 66,10 m2 i 79,84 m2 útils.

Galeria d'imatges

DSCN6291.JPG
DSCN6314.JPG
Sala_00.jpg
DSCN6301.JPG
Bao_Tipo.jpg
DSCN6314.JPG
Bao_Tipo.jpg
DSCN6291.JPG
DSCN6301.JPG
Sala_00.jpg

Document Actions