Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres de la base nàutica de Salou, en marxa

dimarts 22 novembre 2016

A la platja de Ponent s’han iniciat els treballs de fonamentació per construir la base amb una superfície de 300 m2

 

Les obres de la base nàutica, que han d’acollir les disciplines de vela dels Jocs del Mediterranis a Salou s’han iniciat ja aquest mes de novembre. De moment, ja s’han transplantat les palmeres per donar cabuda a les instal·lacions que s’ubiquen a la platja de Ponent, a tocar del Club Nàutic. El projecte, finançat amb fons municipals, puja a 349.806,43 euros i es preveu que pugui entrar en servei de cara a la Setmana Santa.

A la platja de Ponent, a continuació del carrer Joan Miró, es poden veure ja els fonaments de la base que comptarà amb una estructura construïda a base de diferents mòduls metàl·lics prefabricats. En aquests s’allotjaran els vestuaris i el mòdul d’aula i informació que tindran un acabat de revestiment amb plaques de policarbonat i amb un envelat exterior inclinat sobre coberta feta amb lona tensada. Aquests detalls però, encara no es poden apreciar donat que els treballs -adjudicats a l’empresa Garcia Riera- es troben en una fase incipient.

 

Segons el projecte -que han redactat els serveis tècnics municipals- i que s’estan executant les instal·lacions comptaran amb un parell de vestuaris de 13,73 m² cadascun, dos serveis de wc de 5,38 m², un mòdul magatzem de 55,27 m², a més d’una zona d’informació (10,72 m²) i també una aula de vela de 33,08 m² de superfície. La superfície total màxima d’ocupació, incloent les terrasses, serà de 300m².

 

Aquest projecte arriba després del plantejament del govern que Salou, com a municipi turístic que és, no disposava d’una base nàutica que pogués oferir i satisfer els serveis nàutics des de la platja de forma pública. Com ha apuntat el regidor d’Urbanisme, Marc Montagut, aquestes instal·lacions -amb independència de quan s’acabin celebrant els jocs- seran la base nàutica per les disciplines de platja.

Quan finalitzin els treballs es podrà veure un acabament dels prefabricats amb uns grans vinils de colors vius serviran per ocupar tota la seva façana amb imatges dels esports de vela. La base nàutica es complementarà amb un gran envelat, on es desenvoluparan diversos esdeveniments.

Galeria d'imatges

base.jpg
base.JPG

Document Actions