Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres de la pista poliesportiva de Cap Salou, en marxa

S’ubicarà al carrer Farigola i tindrà un cost de poc més de 63.000 euros

dimarts 19 abril 2011

Aquest matí l’alcalde Pere Granados ha signat amb la responsable de l’empresa Construccions Vinaixa SA el contracte d’adjudicació de la pista poliesportiva que s’ha de construir a la zona de Cap Salou. La Junta de Govern Local de Salou (JGL) va aprovar a finals del mes de febrer la memòria valorada per a la instal·lació d’una pista poliesportiva entre el carrer Farigola i Fonoll, a la zona de Cap Salou. Finalment, el concurs s’ha tancat per import de 63.328,35 euros i les obres tindran una durada de 4 mesos.
Aquesta pista de formigó armat, a més, comptarà amb sis columnes d’il·luminació i 24 projectors de llum, el que ha de permetre fer-ne ús als veïns tot i que no hi hagi ja llum natural. Amb aquesta nova pista es dona sortida a una reivindicació veïnal ja que, amb la construcció del pavelló, es va eliminar l’anterior pista a l’aire lliure, deixant sense un equipament esportiu públic i d’us discrecional la zona del Cap Salou. La pista estarà senyalitzada per a la pràctica de diversos esports, com ara el futbol o el bàsquet, entre d’altres.
Per l’alcalde, Pere Granados, “ha estat un projecte que hem valorat com a necessari després d’escoltar les reivindicacions que ens han fet arribar els veïns de la zona a través dels consells de participació, concretament el de Cap Salou”, ha apuntat.
Els treballs de la pista ja han començat i podrien quedar enllestits de cara a l’estiu.

Galeria d'imatges

DSCN0116.JPG
DSCN0115.JPG

Document Actions