Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres de millora del CEIP Europa i l’Escola Santa Maria del Mar ja estan finalitzades

Aquestes actuacions es realitzen amb fons municipals per tal d’oferir unes instal.lacions en condicions adeqüades als alumnes dels centres

divendres 22 octubre 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, el regidor d’Ensenyament i Esports, David Ninyà i el regidor de Serveis i el Regidor de Serveis i Via Pública, Pedro Márquez han visitat avui el CEIP Eurpoa i Escola Santa Maria del Mar on s’han finalitzat les obres de millora de les instal·lacions del centre. Durant la visita també han assistit les respectives direccions del centres.

Les reformes realitzades engloben aspectes de manteniment dels edificis i millora dels espais. En concret, al CEIP Europa s’han realitzat una sèrie de reformes principalment a un dels patis exteriors. S’ha fet la renovació del paviment, la col·locació  d’encofrat, la creació de rampes d’accés, la col·locació de bancs,  la instal·lació de fontaneria i carpinteria. 

D’altra banda a l’escola CEIP Sta Maria s’han  arreglat revestiments de tot l’edifici, s’ha millorat la façana del pati i s’ha pintat tant exteriors com interiors: als passadissos, a la sala de professors, al serveis i altres dependències de l’edifici. Es tracta d’una obra de reforma integral adreçada al sanejament de les superfícies i els envans. 

El finançament d’aquests projectes és municipals i assoleix una quantia aproximada de  47.000 euros. Els plans d’ocupació 2010 també han treballat en altres projectes de millora i manteniment com la Llar de Jubilats, el Pavelló del Cap Salou o  els centre cívic Els Triangles. Tots els treballadors són ciutadans de Salou.

Galeria d'imatges

DSCN5929.JPG
DSCN5925.JPG

Document Actions