Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres de remodelació de l'antic ajuntament estaran enllestides a la primavera

dimecres 21 novembre 2007

Les obres de rehabilitació integral de la seu de l'antic ajuntament, situada al carrer Llobregat, estaran acabades a l'abril-maig del 2008, segons les previsions. En aquest edifici, on en aquests moments s'estan retirant les runes, s'ubicaran de forma provisional les dependències de la Policia Local i els serveis municipals d'Acció Social.
La Policia Local disposarà de tres plantes de 400 metres quadrats cadascuna; i d'un soterrani de 280 metres quadrats, on hi haurà dues cel·les per als detinguts, un magatzem i un aparcament de motos i bicicletes. La planta baixa, en canvi, estarà reservada a la zona d'atenció al públic (multes, qüestions vinculades a l'ocupació de la via pública, denúncies); la primera planta, a les sales de reunions, serveis administratius i despatxos, així com a la sala de crisis i protecció civil, el cos de guàrdia (centraleta, entrades) i dues sales d'ordres; i la planta segona, als serveis interns del cos (vestidors, taquilles i saleta-office).
A banda de dur a terme aquesta reforma de l'espai, s'instal·larà un ascensor i es construirà una nova escala a fi de complir la normativa de minusvàlids i contra incendis.
Aquest projecte té un pressupost de 600.000 euros i en opinió del regidor d'Urbanisme, Pablo Otal, el resultat de la seva execució serà 'un equipament adient per a les funcions i dimensió de la plantilla de la Policia Local, a l'espera que es construeixi la caserna definitiva pels volts de la Plaça Europa'.
Otal assegura també que quan quedi desallotjada l'antiga seu de la casa de la vila, aquesta es podrà reconvertir fàcilment en un Hotel d'Entitats per als salouencs.

Document Actions