Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres de remodelació de l'Estadi Municipal de Salou s'acabaran abans del termini previst

dimecres 05 setembre 2007

Les obres de remodelació de l'Estadi Municipal de Salou estaran enllestides la setmana que ve, segons es preveu. Aquests treballs tenien com a objectiu principal la col·locació de gespa artificial, però s'han aprofitat també per instal·lar-hi una nova il·luminació, sistemes de reg i per reformar els vestuaris.
Pel que fa a la data de finalització de les obres, des de l'Ajuntament es vol deixar clar que l'empresa encarregada de dur a terme el projecte està complint els terminis previstos en el contracte, contràriament al que ha sortit publicat. Els treballs, concretament, van iniciar-se el passat mes de juny i havien d'estar llestos en quatre mesos, és a dir, a l'octubre, per la qual cosa estaran acabats fins i tot abans d'hora.
El consistori vol precisar també que, a diferència del que s'ha dit, ni l'Ajuntament ni la U.D Salou han rebut cap subvenció per part de la Generalitat de Catalunya per tirar endavant aquesta remodelació, la qual té un cost de 596.000 euros. Aquest pressupost, finançat per l'administració pública municipal, inclou la redacció del projecte, l'execució de les obres, i el manteniment de la gespa durant 3 anys.

Document Actions