Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres de reparació del carrer Nord, en marxa

dimecres 17 desembre 2014

S'estan executant en el tram de mar que va des del carrer Madrid fins al Balears

L’Ajuntament de Salou està duent a terme una actuació integral de reforma a les voreres del carrer Nord, a la banda de mar entre el carrer Balears i fins al carrer Madrid. L’obra, que té un cost de 36.687,42 euros, suposa una nova fase d’aquesta intervenció urbanística que ja va iniciar-se al 2010, va continuar al 2011 i 2012 i que també s’ha inclòs al llarg de diversos anys dins el Pla d’accessibilitat.

Des del departament d’Enginyeria s’ha redactat la memòria d’intervenció d’aquests cinc trams de carrer - 535 m2 en total- que estan substituint des de l’empresa ESTEVE FERRE CONSTRUCCIONS, SL. L’empresa està eliminant les voreres de pedra natural, actualment amb rasants poc uniformes i amb molts trams desplaçats a causa dels arrels dels arbres i en d’altres trams totalment enfonsades a nivell de la calçada.

Les obres, que van començar a meitats del mes de novembre, s'allargaran fins passat festes i amb la intervenció “es modificarà l’aspecte actual que presenta la vorera a la banda de mar, mantenint una rasant uniforme respecte a la calçada” explicava el batlle Pere Granados. Els treballs també inclouen la retallada de les arrels de l’arbrat en aquells casos que sigui precís, ja que és un dels principals problemes que hi ha en aquest indret i sobre el qual s’ha d’actuar a mesura que es duen a terme intervencions de millora i manteniment al municipi.

Els treballs també respecten i mantenen els passos per a persones discapacitades existents a les cantonades dels carrers, coincidint amb els passos de vianants, els quals són de recent execució; així mateix, es preveu, sempre que calgui, la substitució de la canalització d’enllumenat públic actual i també l’adequació de totes les tapes de serveis existents a la nova rasant de la vorera.

Aquests treballs de manteniment estan inclosos dins una partida global d’1.287.514 euros que el govern municipal està destinant a la millora de la ciutat i que s’està executant a diversos punts i vials del municipi.

Galeria d'imatges

carrer_nord.jpg
obres_c_nord_2.JPG
obres_c_nord_1.JPG
obres_c_nord_2.JPG

Document Actions