Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres del calaix de recollida d'aigües de Barenys es reemprenen dilluns

dilluns 19 octubre 2009

Els treballs seran nocturns a causa de les limitacions que han imposat des d'ADIF i per no interrompre el trànsit ferroviari

Els serveis d'enginyeria municipals de Salou han informat que la nit de dilluns 19 a dimarts 20 d'octubre de 2009 s'iniciaran uns treballs nocturns a la via del tren per tal de continuar amb els treballs de perllongació del calaix de recollida de les aigües pluvials del carrer Barenys. Es tracta d'unes obres que suposen una inversió de 500.000 euros i que passaran per sota de la via del tren uns calaixos de formigó per tal de canalitzar l'aigua que prové del barranc de Barenys i que van quedar suspesos a mitjan de juny perquè l'anterior govern no havia tramitat la llicència d'obres corresponent amb el gestor d'infrastructures ferroviàries (ADIF).
Des de la regidoria de Planificació Territorial s'ha enviat una carta als veïns informant dels treballs, com a conseqüència dels quals es poden produir algunes molèsties de sorolls en el veïnatge donat que ADIF, i per tal de no perjudicar la circulació de viatgers, tan sols autoritza a dur a terme les obres durant la nit. Segons preveuen els tècnics, els treballs al carrer Barenys s'allargaran fins a finals de la primera quinzena de novembre, el que obligarà també a tallar la circulació pel carrer Carles Roig i a desviar el trànsit pel carrer Cambrils. La Policia Local senyalitzarà degudament un itinerari alternatiu de circulació.

Document Actions