Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres del nou complex resort d’Alannia es troben en una fase de construcció avançada: al maig de 2022 obrirà les portes i romandrà obert tot l’any

dijous 30 setembre 2021

L’alcalde Pere Granados afirma que el projecte d’Alannia Resort ‘encaixa molt bé amb l’objectiu de transformació de Salou en un municipi turístic intel·ligent, sostenible i desestacionalitzat’

I destaca que ‘la gestió que s’està fent del model turístic de Salou genera confiança en la inversió’

Les obres del nou complex resort de la cadena Alannia, situat on hi havia antigament el Càmping la Unión, de Salou, es troben en una fase de construcció força avançada. La instal·lació preveu obrir portes al maig de 2022 i romandrà oberta tot l’any.

Es tracta d’un complex turístic en horitzontal, amb una superfície de 25.000 metres quadrats; i tindrà 4 estrelles, amb 90 mòduls i 360 habitacions, per a una capacitat aproximada d’entre 700 i 750 persones.

Està destinat al turisme familiar, perquè les famílies amb els seus fills i filles puguin gaudir d’una experiència única de vacances. Amb tots els serveis, oci aquàtic, una oferta gastronòmica atractiva i una animació segmentada, per a tots els públics.

L’alcalde Pere Granados, que aquest matí ha visitat el nou complex resort acompanyat del regidor de Gestió del Territori i d’Habitatge, Marc Montagut; i del director general d’Alannia Resort, Fernando Garijo, ha manifestat la seva satisfacció per “com s’està desenvolupant aquest projecte”, atès que “encaixa molt bé amb l’objectiu de transformació de Salou en un municipi turístic intel·ligent, sostenible i desestacionalitzat”.

Així mateix, ha destacat que la inversió, que és de 18MEUR, generarà uns 100 llocs de treball directes, un fet que “per a la gent que vol treballar tot l’any és un element molt positiu”.

També ha remarcat que “aquesta inversió es fa aquí perquè la gestió que s’està fent d’un municipi turístic com Salou genera confiança”. 

L’alcalde també ha parlat de la captació de turistes més enllà dels mesos d’estiu, no supeditats a les vacances escolars, i de la sosteniblitat de les ocupacions laborals, perquè siguin per tot l’any.

El regidor de Gestió del Territori i d’Habitatge, Marc Montagut, ha dit del complex que és un exemple de futur immediat de sostenibilitat i de noves tecnologies aplicades al sector de l’hostaleria. Així mateix, ha agraït que Alannia hagi apostat per Salou.

Per la seva part, Fernando Garijo ha explicat que el complex turístic té l’objectiu de treballar amb públic familiar a l’estiu; i amb altres segments, a l’hivern, com ara el turisme esportiu o bé els over fifty europeus que volen gaudir, a Salou, d’un hivern més confortable, amb una oferta cultural, gastronòmica i turística esportiva que forma part d’una alternativa més saludable.

Cal dir que la tecnologia serà molt present i molt important, a tots els nivells. Així, el projecte inclou sistemes d’aerotèrmia, una de les tecnologies més netes per les seves zero emissions, que seran utilitzats per abastir d’aigua calenta sanitària totes les instal·lacions.

 

Galeria d'imatges

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
6.JPG
7.JPG
9.JPG
10.JPG

Document Actions