Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres del Nucli Antic avancen a bon ritme

La intervenció que es finalitzarà abans de Setmana Santa convertirà la zona en un referent comercial

divendres 18 març 2011

Les obres d’urbanització del Nucli Antic avancen a bon ritme en els carrers del Nucli Antic. Avui el regidor d’Urbanisme, Marc Montagut i el regidor de Serveis i Via Pública, Pedro Márquez, han realitzat una visita d’obres per comprovar in situ que aquestes es desenvolupen segons el calendari establert.  Els regidors s’han volgut interessar per la situació actual després de les pluges que han tingut lloc en els darrers dies. Els operaris treballaran també en diumenge per recuperar els dies que no han pogut treballar a causa de l’aigua i poder tenir les obres enllestides abans de Setmana Santa.

El regidor d’urbanisme, Marc Montagut ha explicat que “estem fent tot el que està a la nostra mà per desenvolupar aquest projecte complint els terminis de finalització per poder oferir el millor aspecte d’aquesta zona”. A nivell d’instal•lacions el projecte contempla l’execució de nous embornals i la col•locació de nous fanals i la reubicació dels mateixos.


En la primera fase del Projecte d’urbanització del Casc Antic es desenvolupa amb tres empreses diferents segons el tipus de servei: serralleria, enllumenat i megafonia i obra civil. Aquesta primera fase resoldrà diversos temes relacionats amb l’espai urbà:  l’accessibilitat, la pavimentació, els pendents les instal•lacions, el mobiliari urbà i la jardineria així com la creació d’una nova imatge innovadora del seus carrers.
Els carrers ja han instal•lat algunes de les faroles que oferiran una il•luminació de diferents cromatismes i d’intensitat en funció dels vianants, el sistema de megafonia que servirà per crear ambients propis de llum i música.

La primera fase d’execució s’està desenvolupant a:

C/ València, entre el carrer Barcelona i el carrer dels Pins
C/Ponent entre el carrer Barcelona i el carrer dels Pins
C/ de l’Església entre el carrer Barcelona i el carrer del Mestral
C/Joan Miró entre el carrer Ponent i el carrer de l’Església
C/ de Rafel de Casanovas
C/dels Pins entre el carrer València i el Carrer Ponent

El projecte no contempla l’enderroc de cap de les instal•lacions existents a excepció del soterrament o acondicionament de qualsevol cablejat aeri existent. Pel que fa a la xarxa de sanejament, no se substituirà la xarxa actual però es col•locaran nou embornals substituint els existents i afegint-hi de nous per reforçar els sistema.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa2.JPG

Document Actions