Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres del pavelló polisportiu de la Zona Estival de Salou encaren la recta final

L’alcalde i el regidor de Gestió de Territori han visitat l’equipament junt amb alguns representants dels veïns de la zona

divendres 29 gener 2010

L'alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, i alguns representants de l’associació de veïns de la zona Estival han visitat aquest migdia les obres del nou pavelló polisportiu de Salou que s’està construint a les urbanitzacions de Llevant del municipi i que ha suposat una inversió de 657.056 euros. La instal·lació coberta s’ha construït aprofitant la pista descoberta que hi havia a la zona creant un pavelló de 1.350 metres quadrats i a més s’hi ha annexat un edifici d’obra civil de 360 metres quadrats més.

Actualment, l’obra està gairebé enllestida i consta de diversos habitacles; entre ells, una àrea de control; una sala polivalent que servirà per a les reunions dels veïns de la zona o per a les seves activitats; un magatzem; un despatx de gestió de l’edifici; una infermeria; dos despatxos més per als àrbitres així com dos vestidors que, en el futur, s’ampliaran a quatre.

Les instal·lacions esportives, a més, compten amb una graderia mòbil amb capacitat per a unes 200 persones que s’instal·larà en un dels laterals de la pista reglamentària. Tant les graderies com els focus d’il·luminació de la pista s’han pogut aprofitar de l’anterior pavelló malmès per l’esclafit. La ventilació dels vestidors serà natural i la calefacció es farà a través d’una caldera de biomassa; medio-ambientalment més sostenible. Actualment s’està en procés de licitació del mobiliari interior de l’equipament així com per a la instal·lació del parquet a la pista on s’hi podran disposar de dos partits simultanis.

L’alcalde, Pere Granados, destacava que "donada la gran demanda esportiva que tenim al pavelló del centre de Salou aquest nou equipament servirà per descongestionar-lo i a més per donar servei als veïns de la zona nord de Salou".

Document Actions