Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres dels pluvials de Covamar, a bon ritme

divendres 25 setembre 2009

S'estan executant uns treballs que tenen un cost de 118.864 euros

L'Ajuntament de Salou està executant les obres previstes en el projecte de remodel·lació de la urbanització Covamar. Aquest inclou la implantació d'un col·lector d'aigües pluvials al llarg del voral de l'autovia de Tarragona (C-31b) des del carrer Murillo i fins el carrer Casp. Actualment, les obres s'han iniciat en el tram entre el carrer Llimona i el carrer Velázquez i la propera fase contemplarà el tram restant i fins a la plaça de la Sardana. Aquestes obres mantenen tallat un carril de la autovia.

Els treballs, que tenen un cost de 118.864 euros, van començar el dilluns 7 de setembre i avui han fet una visita d'obres l'alcalde de la població, Pere Granados, i el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, junt amb el cap de la secció d'enginyeria. La canalització que s'està duent a terme està comportant alguna dificultat afegida per la naturalesa dels terrenys que s'estan perforant són bàsicament rocosos. El regidor Montagut ha assegurat que 'es tracta d'una obra prioritària perquè traurà un volum d'aigua de pluja important a la zona que acabarà canalitzada pel calaix que hi ha per a l'avinguda Saragossa'.

Les obres serviran per recollir mitjançant la instal·lació d'aquestes canonades d'1,10 metres de diàmetre dels pluvials que arriben a la urbanització per la zona nord. Abans de finalitzar l'any els treballs d'aquesta primera fase haurien d'estar enllestits i aleshores continuar amb la licitació dels treballs del tram restant.

Aprofitant la visita a la zona, l'alcalde també ha explicat que 'és voluntat de l'equip de govern iniciar la pavimentació dels carrers de la urbanització, francament malmesos pel pas del temps així com la reparació de les voreres'. Es tracta, segons Granados, de posar fre als problemes del barri 'però sense gravar amb contribucions especials els veïns en temps difícils'

Document Actions