Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les oficines centrals del Patronat de Turisme de Salou retornen al Xalet Torremar

Demà comença una expedició de Salou cap a la Fira MITT de Moscou

dilluns 15 març 2010

L'alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb el regidor de Turisme, Alberto del Hierro, i el de Gestió de Territori, Marc Montagut han fet aquest matí una visita al xalet Torremar, ubicat al passeig Jaume I després de la finalització de les obres de remodel·lació de l’edifici. La setmana passada els treballadors del Patronat ja es van traslladar a les dependències tancades al públic des de l’any 2006. L'empresa Recop Restauracions Arquitectòniques ha estat l'encarregada de dur a terme els treballs de rehabilitació integral d'aquest edifici que es va haver de desallotjar per les esquerdes sorgides fruit d'uns treballs a un edifici proper. Les obres han suposat una despesa de  565.149 euros i han durat prop de deu mesos.

“És una gran notícia per nosaltres el fet de tornar a un emplaçament privilegiat per al nostre visitant i poder donar una imatge a l’alçada que es mereix Salou”, ha dit el regidor de Turisme, Alberto del Hierro, ja que el prefabricat instal·lat al costat del Club Nàutic i que ha servit durant aquests anys com a oficina provisional s’elimina.
Cal recordar que va ser el juny de 2003 quan es va inaugurar aquest xalet, convertit en l’estendard turístic de la capital de la Costa Daurada. L'edifici Torremar és un xalet d'estil modernista que es va construir en el primer terç del segle XX i que estava destinat a habitatge particular, tot i que posteriorment es va adquirir com a edifici de propietat municipal. Realitza les funcions d'oficina municipal d'informació, a més d'albergar-hi les oficines i els despatxos amb que compta l'entitat. La part externa del xalet no s'ha tocat ja que és un dels edificis protegits pel 'Catàleg de Béns Protegits' que contempla el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal.
En aquest indret hi treballen una dotzena de persones entre personal d’atenció al client i tècnics; la mitjana d’atenció al visitant de manera diària és entre 600 i 800 persones, segons fonts del Patronat.
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “es tracta d’un indret únic i excepcional molt adient per a fer actes institucionals  i donar una major presència de marca”, ha dit. El regidor de Gestió de Territori, per la seva part, ha expressat la satisfacció per la resolució final dels treballs i la recuperació integral de l’immoble”.

D’altra banda, des de la nova seu de Turisme el regidor de l’Àrea ha anunciat que des de demà mateix i fins el 20 de març una delegació del patronat salouenc s’instal·la a la Fira MITT de Moscou per tal de promocionar la destinació de la Costa Daurada. “És un mercat prioritari per a nosaltres i que , segons creiem, experimentarà un creixement important aquesta temporada”, ha dit Del Hierro.

Galeria d'imatges

DSCN1646.JPG

Document Actions