Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les persones grans o amb dificultats de mobilitat poden fer-se el DNI a l’Ajuntament

També les persones que es fan el DNI per primer cop o els infants poden fer-ho a la Oficina d’Atenció al Ciutadà

dimecres 13 abril 2011

Els ciutadans interessats en fer-se el DNI o renovar-ho que compleixin una sèrie de requisits podran fer-ho a les dependències de l’Ajuntament de Salou adreçant-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Els interessats, però, hauran de ser persones més grans de 65 anys o amb certes dificultats per desplaçar-se. També les persones que es facin per primer cop  el DNI o els infants. Per tal de gestionar-ho és convenient trucar al telèfon de la Oficina o anar directament a l’Ajuntament.

La Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Salou des del passat 1 de març és una oficina inclosa dins la xarxa d’oficines integrades per tal de donar una resposta a la ciutadania. Es tracta d’acostar l’administració al ciutadà contribuint a prestar serveis integrats d’informació orientació, atenció i tramitació de determinats aspectes de l’activitat administrativa i coordinar-se amb aquesta. Aquest Conveni de col•laboració entre l’Administració General de l’Estat i l’Administració de la Generalitat de Catalunya està en línia amb aquesta finalitat i té com a primer objectiu l’elaboració d’un model integrat d’atenció al ciutadà, en l’àmbit territorial de Catalunya.

 

Document Actions