Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les platges de Llevant i Capellans de Salou revaliden les banderes blaves, com a símbol de reconeixement mediambiental

dijous 12 maig 2022

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que ‘les platges formen part del nostre patrimoni natural i paisatgístic i són un dels principals reclams turístics; i per a elles treballem, perquè sempre ofereixin les millors garanties de salubritat i seguretat’

La regidora de Platges, Julia Gómez, ha explicat que ‘les Banderes Blaves tenen com a principal finalitat promoure i millorar els comportaments ambientals, en totes les destinacions amb litoral, perquè siguin pol d’atracció d’usuaris i turistes responsables’

 

Les platges de Llevant i Capellans de Salou han revalidat el guardó de la Bandera Blava, com a símbol de reconeixement mediambiental internacional. 

El distintiu ha estat atorgat pel Jurat Internacional Bandera Blava 2022 de la Fundació per a l’educació ambiental (FEE). De les 94 platges amb Bandera Blava, 90 renoven el distintiu respecte de l’any passat i 4 el recuperen respecte d’anys anteriors.

Cal dir que a Catalunya han estat 94 les platges guardonades amb la Bandera Blava 2022; 26 de les quals són a la demarcació de Tarragona; 26, a la de Girona; 32, a la de Barcelona i 10, a les Terres de l’Ebre.

Aquest guardó s’atorga en 47 països i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, la qualitat de l’aigua de bany ha d’haver obtingut la classificació d’excel·lent.

A les platges guardonades de Salou, la Bandera Blava s'hissarà a mitjans del mes juny. 

 

Altres reconeixements, per a Salou

Salou té també la ISO 14.001:2015 a les platges de Ponent, Llevant, Capellans, cala dels Llenguadets, la platja Llarga, la cala de la Penya Tallada, la Cala Font, la Cala Vinya i la Cala Crancs.

A més, la platja de Ponent i la de Llevant tenen la UNE 13.009:2016 o Q de Platges. I el Safe Tourism Certified el tenen, també, aquestes mateixes platges.

Recordem que el municipi de Salou compta amb un total de 25 platges, cales i caletes. 

Galeria d'imatges

PLATJA DE LLEVANT.jpg

Document Actions