Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les platges de Llevant i Ponent de Salou renoven les banderes Q de Qualitat

El regidor de Turisme Alberto del Hierro Rubio va recollir ahir la certificació atorgada pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç.

dimarts 15 juny 2010

El Regidor de Turisme de l’Ajuntament de Salou, Alberto del Hierro Rubio, va recollir ahir les banderes del sistema de qualitat Q de Qualitat Turística per les platges de Llevant i Ponent de Salou en un acte que va tenir lloc al Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç.

L’acte de lliurament dels guardons de les platges certificades va tenir lloc al Saló d’Actes del Ministeri de Indústria, Turismo y Comercio a càrrec del Ministre, D. Miguel Sebastián Gascón, juntament amb el Secretari d’Estat de Turisme i el President de l’ICTE, Miguel Mirones.

Sebastián va lliurar l’acreditació a un 152 platges de les costes espanyoles.  L'acte va servir per reconèixer les platges que ofereixen un sistema de qualitat dirigit al gaudi turístic.  En la seva intervenció, Sebastián va destacar la qualitat com a element diferenciador del turisme del país davant de la dura competència exterior. I va defensar un turisme compatible amb la sostenibilitat de l'entorn.

El proper dia 18 de juny a les 11.30 el Alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor de Tursime, Alberto del Hierro faran l’acte d’aixecada de banderes a la Plaça de les Comunitats Autònomes.

Aquestes platges ja van rebre la certificació de qualitat durant el transcurs de la fira FITUR a finals del mes de gener de l’any 2009 i tindran validesa durant tot l’any 2010. També compten amb la certificació de qualitat mediambiental ISO 14.001:2004 i la Platja de Llevant amb la Bandera Blava.

Galeria d'imatges

foto_Alberto.jpg

Document Actions