Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les platges de Llevant i Ponent reben la certificació Q de qualitat a FITUR

divendres 30 gener 2009

L'Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) ha concedit la certificació Q a les platges de Llevant i Ponent de Salou. El lliurament d'aquest distintiu que acredita la qualitat del servei que es dóna a aquestes platges va tenir lloc el passat dimecres 28 de gener, a les 21.30 hores, en el transcurs de l'anomenada 'Noche Q' que va tenir lloc al Palacio de Congresos de Madrid, en el marc de FITUR, la fira internacional de Turisme que s'està celebrant en aquesta ciutat. L'alcalde de la localitat, Antonio Banyeres, va recollir aquest reconeixement.

Aquesta certificació posiciona a Salou com una de les poques destinacions turístiques de sol i platja catalanes que compta amb aquest element distintiu de qualitat, i la única a la Costa Daurada, (Les altres 7 platges que poden presumir d'aquest distintiu a Catalunya són: les platges Fenals i Lloret, de Lloret de Mar; la Platja de Garbí, de Calella; la Platja de Sant Antoni i la platja Torrevalentina, de Sant Antoni de Calonge; la Platja Gran, de Platja d'Aro; i la Platja de Castelldefels).

Ambdues platges, recordem, tenen, a més, la certificació de qualitat mediambiental ISO 14.001, que també està implantada en la resta de platges del municipi. La Platja de Llevant, a més, té la Bandera Blava, a l'igual que la platja Capellans i el Port Esportiu

Document Actions