Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les platges de Salou incorporen tres dutxes adaptades per a minusvàlids

L’Ajuntament vol suprimir barreres arquitectòniques per tal de que les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir dels mateixos serveis

dijous 05 agost 2010

El municipi de Salou ha adaptat un total de tres dutxes per tal que les persones amb una mobilitat reduïda puguin gaudir d’aquests serveis.  Dues de les dutxes estan situades a la platja de Llevant: una davant del Patronat de Turisme i l’altra davant la Comissaria de Platja. La tercera està situada a la platja de Ponent, al costat del Club Nàutic Salou, per tal de que les persones que pateixen algun tipus de discapacitat puguin fer ús d’aquestes instal·lacions de forma autònoma.

L’Alcalde de Salou, Pere Granados, que avui ha realitzat una visita per veure de prop la millora, ha explicat que “aquest govern prioritza accions com aquesta ja que volem donar les mateixes oportunitats  a tots els salouencs i facilitar-los així l'accès tant a ells com als seus familiars”. A més Granados, ha comentat que: “es la primera vegada que s’adapten dutxes al municipi i esperem que en un futur poder ampliar-ne el nombre”. Han estat els Serveis Tecnics Municipals els encarregats de dissenyar aquest sistema ja que no hi havia un sistema predissenyat.

Actualment, l’Ajuntament de Salou també està actuant a les vies urbanes, parcs i altres espais públics del municipi per tal de poder adaptar a l’ús d’aquestes instal·lacions per a les persones amb mobilitat reduïda.

 

 

 

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions