Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les platges de Salou renoven la bandera Q per segon any consecutiu

Salou ha estat reconeguda per segon any consecutiu per la qualitat dels serveis, característiques i manteniment de les seves platges

divendres 18 juny 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados juntament amb el regidor de Turisme Alberto del Hierro  i el regidor d’Urbanisme, Marc Montagut, han aixecat avui la bandera del sistema Q de Qualitat Turística per les platges de Llevant i Ponent de Salou que van ser atorgades el  passat 14 de juny al Ministeri Industria, Turismo y Comercio.

Salou ha estat reconeguda per la qualitat dels serveis, característiques i manteniment de les seves platges.  La certificació d’enguany ha reconegut els estàndards de qualitat d’un total de 152 platges, un 29% més que en 2009. En concret, Catalunya ha rebut 17 banderes.

Es tracta del segon any consecutiu en que aquestes platges reben la certificació.  El regidor de Turisme, Alberto del Hierro, ha remarcat que “les banderes obtingudes mostren l’aposta per la qualitat dels serveis turístics de Salou i, en definitiva,  per tal que els visitants i els ciutadans de Salou, trobin l’excel·lència durant la seva estada entre nosaltres”.

Per, la seva part, l’alcalde de Salou ha destacat que “els esforços realitzats per oferir la millor qualitat en les nostres platges per als seus ciutadans i visitants queden avalades de nou amb aquesta certificació que ens posiciona com un referent de qualitat ”. Aquestes platges compten amb la certificació de qualitat mediambiental ISO 14.001:2004 i la Platja de Llevant amb la Bandera Blava.

Salou és una de les poques destinacions turístiques de sol i platja catalanes que compta amb aquest element distintiu de qualitat, i la única a la Costa Daurada.

Ambdues platges, recordem, tenen, a més, la certificació de qualitat mediambiental ISO 14.001, que també està implantada en la resta de platges del municipi. La Platja de Llevant, a més, té la Bandera Blava a Llevant, a l’igual que la platja Capellans i el Port Esportiu.

Galeria d'imatges

nota_breve.JPG

Document Actions