Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les platges de Salou revaliden les certificacions de màxima qualitat

Avui s’han hissat les banderes Q de Qualitat per a les platges de Llevant i Ponent i la bandera ISOO 14001 per totes les platges del municipi

dimecres 27 juny 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del Regidor de Medi Ambient, Ramon Pascual, la regidora de Platges, Júlia Gómez han hissat avui, la Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou,  les  Banderes Q de Qualitat per les platges de Llevant i Ponent així com la bandera ISOO 14001 per totes les platges del municipi. Granados ha manifestat la seva satisfacció pels diferents reconeixements a la qualitat de les platges del municipi i ha recordat que també s’ha atorgat les banderes blaves a Capellans i Llevant que seran lliurades pròximament per part de la Generalitat de Catalunya.

Les banderes Q de qualitat turística revalidades un any més per les platges de Llevant i Ponent, posen de manifest que aquestes dues platges de Salou compleixen amb els estàndards de qualitat establerts per les normes UNE 187001 i 188004, respectivament. Aquesta certificació s’obté després d'haver superat les auditories corresponents i, de fet, Salou és l’únic municipi de la demarcació que compta amb dues platges ‘Q’. Aquestes normes certifiquen el compliment de requisits vinculats a equipaments, neteja, seguretat, salvaments o informació, entre d'altres i tindran validesa durant tot l’any. En aquest sentit, Granados, ha assegurat que “els nostres esforços des de l’administració es dirigeixen a oferir uns serveis i un entorn basats en la qualitat  i en l’excel•lència donant tot el suport al sector privat” i ha afegit que “ aquesta certificació permet mantenir la posició destacada de la nostra destinació a nivell nacional i internacional”

En relació a la certificació de la ISO 14.001 es tracta del seté any consecutiu que s’obté la bandera per a totes les platges del municipi, el que suposa un reconeixement a la gestió mediambiental del litoral salouenc. Així, aquest important certificat ha estat renovat respecte l’any passat, sent un reconeixement internacional que audita l’empresa AENOR per la qual certifiquen que -a totes les platges del municipi- han implantat i mantingut un rigorós sistema de gestió medi ambiental.

Banderes blaves


També les platges de Capellans i Llevant han revalidat un any més les banderes blaves en reconeixement per la seva qualitat ambiental segons van informar recentment des de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). També ha obtingut bandera blava el Port Esportiu Salou. Les platges han superat els exàmens realitzats per aquests organismes en base a quatre criteris qualitat de les aigües de bany, Informació i educació ambiental, Gestió ambiental i Seguretat, serveis i instal•lacions. La bandera blava serà lliurada pròximament en un acte promogut per la Generalitat de Catalunya.

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa.JPG
premsa.JPG
premsa2.JPG

Document Actions