Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les primeres ponències de les Jornades sobre Emprenedoria i Creació d'Empreses tot un èxit

dijous 22 octubre 2009

Les ponències van reunir una cinquantena de persones que van valorar positivament les xerrades

Aquesta setmana han començat les Jornades sobre emprenedoria i creació d'empreses que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou i la Càtedra d'emprenedoria i creació d'empreses de la URV. L'alcalde de la ciutat, Pere Granados, ha explicat que 'davant l'actual crisi econòmica, la creació d'empresa i la figura de l'emprenedor i futur empresari s'ha convertit en una esperança per la recuperació dels sectors econòmics', a més, ha destacat que 'els emprenedors es converteixen en agents i motors de dinamització i desenvolupament'.

Les primeres ponències que van tenir lloc el dimarts dia 20 van ser tot un èxit tal com es va poder comprovar amb les enquestes de valoració que es van passar a la cinquantena d'assistents, que van coincidir amb que tant la ponencia de la Sra. Marta Zaragoza, com la del Sr. Txaber Allué van ser molt interessants i profitoses. El perfil dels assistents eren gent que vol crear una empresa i que comença des de cero, tot i que també hi van assistir 15 estudiants de l'IES Jaume I i 6 estudiants de la URV. L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha declarat que: ' davant l'actual crisi economica, la creació d'empresa i la figura de l'emprenedor i futur empresari s'ha convertit en una esperança per la recuperació dels sectors econòmics'. A més Granados ha afegit que: ' els emprenedors es converteixen en agents i motors de dinamització i desenvolupament'.

El proper dilluns dia 26 d'octubre es farà la segona jornada de ponències a càrrec del Sr. Sergio Martinez i del Dr. Pere Segarra. El Regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut, ha explicat que: ' des de la regidoria convidem a tots aquells que estiguin interesats en crear una empresa ja que creiem que els poden ser molt profitoses tant a nivell personal com professional'.

Document Actions