Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les raquetes de neu, protagonistes del cap de setmana Salouenc

Es presentaran el Campionat d’Europa, el Campionat de Catalunya, la III Copa Catalana i el V Circuit Català de raquetes de neu

dimecres 09 desembre 2009

Aquest cap de setmana el Club Excursionista Salouenc ha organitzat la presentació del Campionat d’Europa, Campionat de Catalunya, la III Copa Catalana i el V Circuit Català de raquetes de neu. La presentació de les diverses competicions anirà acompanyada amb una sèrie d’activitats obertes a la ciutadania. Entre els actes més destacats cal remarcar que dissabte hi haurà el primer Taller d’escalada infantil i juvenil a la plaça de la Pau i diumenge la primera edició de la Gimcana de raquetes de neu a la sorra, a la platja davant de les fonts cibernètiques. A més es lliuraran obsequis per als participants així com una xocolatada popular que tindrà lloc el dissabte a les 18.30h.

Totes les activitats programades son gratuïtes i obertes a tothom, i hi poden participar tant adults com infants. A més destacar la presència tant dissabte com diumenge de l’Associació Síndrome de DOWN de Tarragona i de Intermon Oxfam, les quals participaran activament en les activitats.

Els actes començaran el dissabte a partir de les 16.30h amb la recepció i acreditació dels participants de la I Gimcana de raquetes de neu a la sorra i finalitzaran el diumenge a les 13.30h amb el lliurament d’obsequis i un vermut per als participants. Per a més informació podeu consultar la web de l’entitat http://clubexcursionista.salouentitats.cat o bé trucar al president, Pau Armengol, al  670246465.

Document Actions