Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les targetes de 150 hores d'aparcament gratüit a la zona blava ja estan a disposició dels veïns de Salou

dimarts 07 abril 2009

Els veïns de Salou ja poden passar a recollir les targetes de 150 hores gratuïtes per a les zones blaves del municipi, que començar a funcionar divendres passat, 3 d'abril. Aquestes targetes són exclusives per a tots aquells que tenen el seu vehicle donat d'alta al municipi i, per tant, paguen a Salou l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM).

El lloc a on s'han d'anar a buscar aquestes targetes és a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), dins del següent horari: de dilluns a dijous, de les 8.30 a les 18 hores; i divendres i vigílies de festius, de les 8.30 a les 14 hores. S'ha de portar el DNI.

Recordem que l'anomenada 'zona blava' va posar-se en funcionament el 3 d'abril i finalitzarà el 19 d'abril. Posteriorment, s'iniciarà l'1 de juny i acabarà el 30 de setembre.
Els horaris de pagament en l'estacionament seran: de les 10 a les 14 hores; i de les 17 a les 22 hores, tots els dies de la setmana, inclosos diumenges i festius.

Enguany, com a novetat, hi haurà 3 zones blaves amb diferents preus: la Zona 1, corresponent al centre comercial de la ciutat, serà la més cara i en aquesta es podrà aparcar un màxim de 2 hores. A les Zones 2 i 3, més allunyades dels carrers comercials, els preus seran més barats i el temps màxim d'estacionament permès serà superior.

Document Actions