Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les titelles de ‘Pais de Xauxa’ arriben amb contes i cançons al TAS

Els més menuts podran gaudir de l’espectacle el dissabte a les 18:00 hores

dimarts 19 març 2013

El proper dissabte els més petits podran gaudir de l’espectacle infantil ‘Fira Mercat’ de la companyia País de Xauxa al Teatre Auditori de Salou. Es tracta d’un espectacle infantil amb la temàtica de les fires i mercats que sorprendrà a tota la família amb una posada en escena divertida i participativa. 

La Maria té la seva paradeta de mercat situada a la plaça Major. És una paradeta plena de tota mena de fruites, verdures, productes gastronòmics i artesanals. Sempre s'hi troba amb el seu millor amic, l’avi Siset. Tots dos, al voltant de la paradeta de mercat, ens explicaran contes i cançons relacionats amb totes les estacions de l’any.
Fira Mercat és un espectacle que vol reflectir els diferents períodes de temps que estan plens de tradicions arrelades a casa nostra: la primavera, l’estiu, la tardor i l’hivern. L’espectacle vol apropar als infants el món de les  fires i els mercats com a punt important en la tradició i la cultura del nostre país, per tal d’ ajudar-los a entendre el sentit real dels costums de Catalunya.

Un espectacle, que gràcies als seus personatges, també pot esdevenir espectacle de carrer.  La companyia ‘País de Xauxa’ desenvolupa diferents espectacles d’animació infantil i teatre familiar així com espectacles al carrer. Es tracta d’una companyia d'espectacles amb més de quinze anys d'experiència en espectacles familiars i infantils.El preu de la entrada són tres euros. Tanmateix, els socis del Carnet Xic’s tindran una entrada reduïda de 2 euros. Les entrades es poden comprar a les oficines del Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego 2).

Galeria d'imatges

titelles.jpg
titelles.jpg

Document Actions