Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les XIV Jornades de Cant Coral reunirà les millors veus de les escoles de Salou

Durant aquest cicle es podrà gaudir de l’espectacle ‘Deu anys, cent Veus, mil Records’ que commemorà el desè aniversari del Cor Jove Vila de Salou

dimarts 15 maig 2012

Les XIV Jornades de Cant de Coral arribaran aquest dijous 17 de maig al Teatre Auditori de Salou (TAS) en un Festival de música que reunirà a diferents Cors i Corals de la ciutat i que comptarà amb altres grups d’arreu de gran qualitat.

El dijous 17 de maig, a les 17.30 hores, tindrà lloc al Teatre Auditori de Salou un concert que reunirà a diferents escoles de Salou. La Coral Estels, la Coral Escola Sta. Maria del Mar, la Coral Escola de Salou, la Coral Escola Vora Mar, la Coral Cant Màgic (Escola Europa) i la Coral Elisabeth formaran part de l’espectacle que inaugurarà el cicle i on interpretaran amb les seves veus diferents peces musicals.

El dissabte 26 de maig, arribarà al TAS,  el Concert-espectacle del Cor Jove Vila de Salou sota el títol ‘Deu anys, cent Veus, mil Records’. Es tracta d’una actuació amb la que el Cor Jove Vila de Salou vol commemorar el seu Xè aniversari, tot recordant cançons de diferents estils musicals que han format part del seu repertori durant aquest temps.

Per aquest concert, el Cor estrenarà dues cançons amb música de Ruben Villarroya i text dels guanyadors del concurs de lletres que van organitzar el cor: Anna Guasch i Carlos Pérez. Seguint amb l’estil que els caracteritza, realitzaran una actuació acompanyats de música en directe i moviment escènic.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

cant_coral.jpg

Document Actions