Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les XXII Jornades Catalanes d'Estudiants d'Infermeria han atret unes 300 persones al Teatre Auditori de Salou

dijous 06 març 2008

L'Associació Catalana d'Infermeria celebrarà entre avui dijous i divendres les XXII Jornades Catalanes d'Estudiants d'Infermeria al Teatre Auditori de Salou (TAS). Aquest és el tercer any que el palau de congressos salouenc acull aquestes jornades, que han estat declarades d'interès sanitari per l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

A aquesta edició, s'hi han apuntat uns 300 estudiants d'arreu de Catalunya, la majoria de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, i també de Barcelona. Aquestes persones podran debatre sobre temes d'interès per al seu futur professional. Aquest cop, els objectius concrets d'aquest fòrum són donar a conèixer els diferents àmbits d'actuació de la infermera en situacions extremes per conscienciar i fer difusió de la professionalitat i les competències necessàries; i els aspectes ètics i legals que es generen en situacions d'urgència/emergència.
Una altra de les finalitats d'aquestes jornades és fer èmfasi en la necessitat de compromís i dedicació professional de les infermeres en situacions d'emergència i/o col·laboració humanitària.

La conferència inaugural ha tingut lloc aquest matí, a les 9.30 hores, sota el títol 'Infermera: professionalitat, cooperació i solidaritat'' i ha estat impartida per Nieves Sobradillo Ruiz, investigadora de l'Agencia de Evaluación de Nuevas Tecnologías Sanitarias del País Vasco.

Posteriorment, hi ha programades diverses taules rodones i comunicacions lliures.

Document Actions