Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les zones blaves de Salou han entrat novament en servei

dilluns 02 juny 2008

Les zones blaves de Salou van entrar ahir diumenge novament en servei. El període durant el qual estaran operatives es perllongarà de forma ininterrompuda fins el dia 30 de setembre. L'horari de funcionament del servei és de dilluns a diumenge, entre les 10 i les 14 hores i de 17 a 22 hores. El municipi, recordem, disposa de 1.150 places d'aquestes característiques, repartides per diferents indrets del terme municipal.

La tarifa mínima d'enguany de la Zona Blava és de 0,30 euros pels primers 15 minuts. La tarifa màxima és per les dues hores, a un preu de 2 euros. De forma experimental, enguany l'Ajuntament ha inclòs una petita part del carrers Barcelona i Via Augusta com a zones blaves. També s'ha inclòs el carrer Vendrell, per tal de potenciar i allargar l'eix comercial que és el carrer Carles Buigas. En aquest sentit, si aquestes zones experimentals no donen els resultats esperats, l'any 2009, amb la revisió de la concessió, desapareixerien.

Enguany, Zona Verda

Enguany, com a novetat, l'Ajuntament ha habilitat també un seguit d'espais catalogats com Zona Verda, amb una capacitat per a unes 400 places. Aquesta nova zona, s'ubica a diferents espais que ara eren solars d'aparcament lliure. Es tracta de solars al costat dels hotels Holiday Cye i Regente, a la Duana, i als carrers Carles Buigas i a Pompeu Fabra. El preu d'estacionament és inferior al de la zona blava i les tarifes van des d'1euro per hora als 14 euros per les 24 hores.

Avantatges per als veïns

Cal recordar també que els veïns del municipi disposen d'avantatges a l'hora d'utilitzar les zones blaves. Així, cal tenir present que l'Ajuntament distribueix entre els salouencs targetes de 150 hores gratuïtes per a les zones blaves que són exclusives per a tots aquells que tenen el seu vehicle donat d'alta al municipi i, per tant, paguen a Salou l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM).

Document Actions