Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Escola de Comerç de Costa obre un nou departament formatiu especialitzat en el desenvolupament de les habilitats i aptituds personals

L'ECC ja compta amb un total de dos departaments formatius en la seva àrea d'estudis.

dimecres 16 març 2011

Al costat del departament originari de Gestió Empresarial i Governança, on es desenvolupen els programes de màsters, postgraus, cursos d'extensió universitària i formació contínua, així com el recentment creat Programa ADP (d'alta preparació de dependents), ara llança una línia de formació de caràcter humanista que desenvolupa les habilitats i aptituds de les persones del sector, ja siguin treballadors o directius.

El nou Departament de Desenvolupament Personal i Directiu, que té com a objectiu ajudar a desenvolupar les habilitats i aptituds del professional del sector més enllà de l'aprehensió de coneixements intel.lectuals com a element clau per l'èxit social i empresarial, segueix la línia moderna de les Escoles de Negoci i es proveeix de continguts formatius de divers format a través del Projecte Ítaca.

El Departament de Desenvolupament Personal i Directiu inicia la seva activitat el proper 10 d'abril amb un Seminari sobre "El Secret i la Llei de l'Atracció", a càrrec de Mikah de Waart, considerat un expert a nivell internacional en coaching personal, havent format a més de 10.000 persones a tot el món. Aquest tindrà lloc al Centre Atenea de les 10 del matí i fins a les 20.30 hores del vespre.

Amb aquests dos departaments, l'ECC treballa en consolidar una oferta de formació especialitzada en el sector articulada en tres grans àrees de desenvolupament: gestió empresarial i desenvolupament humanista, i una tercera en via de creació de prisma més tècnic amb un alt valor afegit diferencial que es presentarà en breu.

Mikah de Waart, coach internacional

Mikah de Waart és un holandès considerat com un dels millors experts a nivell internacional en la Llei d'Atracció i Coaching Personal. Ha ocupat llocs de direcció en empreses internacionals, fins que després de 15 anys investigant les millors tècniques, eines i mètodes per aconseguir l'èxit en la vida, va deixar el món dels negocis per formar personalment des de llavors a més de 10.000 persones d'Espanya, Holanda , Bèlgica, Tailàndia, Indonèsia, Txèquia i Mèxic. Com ell mateix explica, la seva passió i missió és "ajudar les persones a viure des del seu cor".

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Cartel_promocional_El_Secreto_copia.jpg

Document Actions