Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Escola Elisabeth ha rebut la visita de l'alcalde i del regidor d'Ensenyament de Salou

divendres 13 febrer 2009

Recordem que, amb la voluntat d'apropar l'Ajuntament de Salou a les escoles del municipi, l'alcalde, Antonio Banyeres; i el regidor d'Ensenyament, Paco Gaya, han programat per aquest curs diverses visites a cada centre educatiu de la localitat (col·legis, instituts i llars d'infants). La primera d'aquestes visites, encapçalades pel mateix regidor i el batlle, va tenir lloc al CEIP Santa Maria del Mar; la segona, a la llar d'infants La Balena Blava; i la tercera, al CEIP Europa.

Ahir dijous 12 de febrer li va tocar per torn a l'Escola Elisabeth. Acompanyats pel director i sotsdirector del centre, Anton Ribas i Enric Masià, respectivament, el batlle i l'edil van recórrer les noves instal·lacions del col·legi i van interessar-se per les activitats que s'hi duen a terme i per l'estat de les obres del pavelló esportiu de què disposarà aquesta escola concertada.

Abans de finalitzar la visita, dues alumnes del centre de 4t d'ESO han fet una entrevista a l'alcalde que apareixerà a la revista escolar.

Actualment, l'Escola Elisabeth, que va inaugurar les seves noves dependències a principis de curs, té 720 alumnes, d'entre 0 i 17 anys.

Document Actions