Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Escola Esportiva d'Estiu apropa l'esport als més petits

dimarts 21 juliol 2009

Una alternativa molt recomanable durant els mesos d'estiu

Des de la Regidoria D'esports s'ha posat en marxa un any més l'Escola Esportiva d'Estiu al municipi de Salou. Com cada any es pretén apropar i sensibilitzar als més petits que fer esport es benecifios, i dels multiples avantatges que aquest aporta.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, conjuntament amb el Regidor d'Esports i la tècnica de participació ciutadana han visitat el Pavello Municipal de Salou, lloc on es desenvolupen la major part de les activitats que s'ofereixen.

El coordinador de l'Escola Esportiva ha explicat que: 'aquest any hi ha uns 150 alumnes disposats a gaudir de les diverses activitats que s'ofereixen. L'escola compta amb nens i nenes d'edats compreses entre els 3 i els 16 anys i es divideix en grups de petits, grups de mitjans i grups de grans. Entre les activitats que es poden dur a terme en trobem de tant variades com jocs i cursets a la piscina municipal, sortides pel municipi, psicomotricitat, jocs, senderisme, kayac, bicicleta''. A més cal remarcar que l'escola esportiva disposa de servei de menjador i servei de cangur ,de 7:30h fins a les 9h, conjunt amb el casal d'estiu i que esta situat al CEIP Europa.

Els 10 monitors de que consta l'Escola vetllen per la seguretat i la diversió dels 150 nens i nenes que s'hi han inscrit. L'Escola Esportiva d'Estiu que va començar el 29 de juny i finalitzarà el 4 de setembre es divideix en quinzenes tot i que un mateix nen pot gaudir-ne durant tot el període vigent i apuntar-se així a més d'una quinzena.

Document Actions