Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Escola Oficial d'Idiomes de Salou amplia la seva oferta

dilluns 07 gener 2008

L'Escola Oficial d'Idiomes de Salou (EOI) ofereix ja cursos monogràfics d'anglès i rus, tal com els seus responsables van prometre que faria des del moment que va obrir les seves portes el passat mes de setembre.

Fins ara, en aquest centre públic d'ensenyament d'idiomes moderns només es podia estudiar el francès i l'anglès en règim ordinari (primer i segon curs). A mitjans de gener, aquesta oferta es veurà ampliada amb el monogràfic de rus 'Sputnik', un curs de 45 hores adreçat a aquelles persones que es vulguin iniciar en l'aprenentatge d'aquest idioma per a la feina i tinguin una mica de por a l'hora de fer-ho.

Cal tenir en compte, segons s'assenyala en el seu text explicatiu, que la Costa Daurada és una zona que atreu any rere any milers de turistes russos, persones que no solen dominar l'anglès o altres llengües amb prou fluïdesa per garantir una comunicació efectiva, la qual cosa porta de cap a aquells que treballen de cara al públic als establiments hotelers, comercials o d'oci locals. Tenint present aquestes circumstàncies, Sputnik tracta de 'descobrir un univers desconegut de forma pràctica, dinàmica, divertida i comunicativa', s'apunta.

Els interessats en apuntar-se a aquest curs poden matricular-s'hi fins al 15 de gener inclòs, amb el DNI i per un preu de 177 euros. Les classes, que començaran el 16 de gener i s'acabaran el 30 d'abril, s'impartiran els dimecres de 18 a 21 hores a l'aula 1. Al final es donarà als alumnes un certificat d'assistència.

El monogràfic d'anglès 'Sight and sound'

També es donarà un certificat d'assistència als que s'inscriguin al monogràfic d'anglès 'Sight and Sound'. Aquest altre nou curs, de nivell avançat i de 30 hores de durada, està dirigit a tots aquells alumnes que ja hagin obtingut el certificat d'aptitut de l'EOI o que tenen un nivell equivalent (si no es té cap certificat, es farà una prova de nivell).

El seu nom es refereix a la filosofia i als continguts que es tractaran a classe perquè els alumnes adquireixin formes renovades d'expressar-se en anglès: es parlarà de cinema i de música i, més concretament, de cinema produït, dirigit i protagonitzat pels nostres veïns britànics. De la mateixa manera, s'escoltarà música, es miraran fragments de pel·lícules, es llegiran crítiques i es navegarà per Internet.

En aquest cas, el període de matrícula estarà obert fins al 14 de gener inclòs. La data de començament del monogràfic serà el 15 de gener; i la d'acabament, el 29 d'abril. El preu és de 171,80 euros i les classes es donaran els dimarts de 19 a 21 hores a l'aula 1.

Document Actions