Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Escola Superior de Comerç de Costa de Salou obre sis centres adscrits a la demarcació de Tarragona

S'ubicaran a Tarragona, el Vendrell, Cambrils, Valls, Tortosa i Amposta

dimecres 14 abril 2010

L'Escola Superior de Comerç de Costa, dins de la seva filosofia de descentralitzar territorialment i oferir una oferta formativa propera al comerciant, acaba d'obrir sis nous centres adscrits de la mà de la companyia degana de la formació contínua subvencionada CEP Frada SL a les localitats de: Tarragona, el Vendrell, Cambrils, Valls, Tortosa i Amposta. Aquests centres adscrits de l’ESCC oferiran, principalment, cursos subvencionats especialitzats en comerç de costa per a treballadors i persones en atur.

El conveni, recolzat per la Confederació de Comerç de Catalunya a la demarcació de Tarragona, va ser protocolaritzat divendres passat 9 d'abril, en ocasió de la inauguració de l'obertura del segon centre formatiu de Frada a Tarragona, de la mà del Regidor de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament de Salou, Pedro Lavilla (esquerra de la foto) i del Soci-Director de l'empresa CEP Frada, Aleix Asnà (centre de la foto). L'acte va ser apadrinat pel Col.legi Oficial d'Agents Comercials de Tarragona, en la representació va venir Joan Pons, membre de la Junta de Govern (dreta de la foto). De la mateixa manera, l'esdeveniment va comptar amb altres agents socials com el President de la patronal CEOE tarragonina, Antoni Belmonte, l'ex secretari general de CCOO de la demarcació de Tarragona, Joan Viñas, o el Director de l'Escola Superior de Comerç de Costa, Jesús Antonio Mármol.

El recentment inaugurat centre adscrit a l'Escola Superior de Comerç de Costa a Tarragona capital, consta d'una aula homologada per a formació de comerç, amb una capacitat de vint alumnes, equipada amb portàtils d'última generació per a cada un dels estudiants, així com totes les aplicacions tecnològiques disponibles a dia d'avui per desenvolupar formació en suport multimèdia. Segons manifesta Pere Lavilla, Regidor de Comerç de l'Ajuntament de Salou: "aquesta és una mesura més en la nostra aposta per ajudar al comerciant de casa nostra a disposar d'una oferta laboral qualificada, ja que no oblidem que una part molt important de la imatge de comerç que oferim als nostres turistes és a través dels treballadors dels establiments ". "A Salou-continua Lavilla-, no només volem ser líders en qualitat comercial de la Costa Daurada, sinó proveïdors referents de formació especialitzada en comerç de costa per tot el litoral català".

Document Actions