Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'espectacle 'Circ-Cabaret Armando Rissotto' estrenarà el Cicle d'Animació Infantil de Primavera 2008

divendres 04 abril 2008

El Cicle d'Animació Infantil de Primavera 2008, organitzat per la Regidoria de Cultura de Salou, començarà demà dissabte, a les 18 hores, amb 'Circ-Cabaret Armando Rissotto'. Aquest muntatge de la companyia Txo Titelles es podrà veure al Teatre Auditori de Salou (TAS) a un preu de 3 euros per persona.

Sota la direcció de Jordi Llop, l'autor i actor Ignacio Azcargota Celaya donarà vida a Armando Rissotto, un cuiner frustrat i rentaplats vocacional, fart de ser la riota dels seus companys de cuina, que decideix crear el seu propi menú en el món de l'espectacle. Un bon dia,tot fent cua a l'oficina de l'atur, troba els ingredients adequats per a la creació del seu Menú Especial. Aquest menú, elaborat amb les millors estrelles del moment, ens aporta un gran poder energètic i ens allibera de les toxines de la rutina diària deixant-nos una sensació de benestar i felicitat.

El Cicle d'Animació Infantil de Primavera 2008 està compost per dos espectacles més: un tindrà lloc el proper 10 de maig i es titula 'Blau cel, groga llimona'; i l'altre es diu 'La Caputxeta' i s'oferirà el 24 de maig.

'Amb aquesta programació, que servirà per educar la mainada en uns valors molt positius, l'Ajuntament vol animar tothom, grans i petits, a gaudir del teatre', ha afirmat el regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya.

Document Actions