Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'estudi hidrològic del barranc de Barenys preveu dificultats amb les 5 sortides

divendres 12 juny 2009

De moment, s'aturen les obres del calaix del carrer Barenys per falta de permisos

L'Estudi hidrològic elaborat per l'empresa INVALL i la Universitat Politècnica de València, i que va ser encarregat per l'anterior govern, apunta que la solució de dividir el final del barranc de Barenys en 5 sortides a la platja per a l'evacuació de les aigües, pot comportar 'dificultats', sobretot en l'aspecte del manteniment de la infraestructura i també per les posibles afectacions a la platja de Ponent.

Aquest projecte bàsic on hi figuren els càlculs hidràulics va ser lliurat a l'Ajuntament de Salou aquest passat mes d'abril, i en aquest moment està essent valorat pels Serveis Tècnics Municipals, que emetran un informe al respecte.

El regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, manifesta que 'el model de les 5 sortides sembla ser que presenta problemes importants perquè les canalitzacions sortirien per sota del nivell del mar', explica. 'Això podria comportar un alt cost de manteniment perquè suposaria permanents treballs de neteja dels dipòsits i dels sediments a l'interior dels canals'.

D'altra banda, el govern de Salou ha aturat les obres de construcció de la primera de les sortides del barranc de Barenys previstes per l'anterior govern i ha reobert al trànsit el carrer Carles Roig, una via molt important de circulació 'que no ens podem permetre el luxe de tenir tancada durant la temporada d'estiu', explicava Montagut. En aquest sentit, es preveu que les obres es reemprenguin passat el gruix de la temporada i un cop es disposi del permís de RENFE, actualment inexistent.

Document Actions