Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'exposició de Manel Margalef 'Psycho-Objectes' a la Torre Vella

dilluns 31 agost 2009

Fins el 18 de setembre es podrà veure la mostra del que va ser guanyador del premi Salou de recerca pictòrica l'any 2008

Fins el 18 de setembre es pot veure al recinte cultural de la Torre Vella de Salou l'obra de Manel Margalef, aquest gran creatiu que basa la seva trajectòria en la investigació i la reflexió al voltant de la descomposició d'objectes quotidians tridimensionals per dur-los a les dues dimensions. Margalef és artista i professor a l'escola d'art de la Diputació de Tarragona i Professor associat al departament de Pedagogia de la URV, entre un llarg currículum. Actualment el seu treball té com a objectiu investigar a l'entorn de les nocions d'espai privat, deconstrucció i paisatge interior; una mostra la de 'Psycho 'Objectes' que ha estat recentment exposada a la sala Antoni Garcia de l'Escorxador de Tortosa.
La mostra es va inaugurar el passat divendres 28 d'agost amb les paraules de la regidora de Cultura, Isabel Aguilera i de l'alcalde en funcions, Marc Montagut i va comptar amb una nombrosa representació de públic.

Document Actions