Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol visita l'Escola Internacional a Salou

Durant aquesta visita, s’ha valorat el impacte que pot tenir pel territori la incorporació d’un centre educatiu com l’EIC

dilluns 23 juliol 2012

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, el President de la Fundació de l’Escola Internacional del Camp (FEIC) Sr. Josep Maria Bach i Voltas i l’alcalde de Salou, Pere Granados van visitar recentment l’Escola Internacional del Camp. També van estar presents el Vicepresident de la FEIC Sr. Gabriel Ferraté Pascual, el Director general de la FEIC Jaume Vilella Bach, el Director Pedagògic de l’Escola Claudi Fuster Sobrepere, l’arquitecte de l’Escola Josep Benedito, així com altres membres del patronat, autoritats i personal de l’escola.

En el decurs de la visita, es va fer una presentació de tot el projecte, tant a nivell educatiu com en referència a les seves motivacions originals en el sentit de procurar una millora pel sud de Catalunya en matèria educativa alhora que donar suport al teixit industrial i econòmic amb una prestació d’aquest tipus essencial per seguir atraient en el futur noves inversions. També es va presentar a les autoritats la plantilla de l’escola (amb professorat de tot el món) i s’ha visitat el nou edifici, realitzat per l’arquitecte Josep Benedito, a punt per l’arrencada de l’escola,  i s’han recorregut els diferents espais: aularis, zones comuns i altres espais, on a partir de setembre de 2012 començarà el primer curs de l’escola.

Durant aquesta visita, s’ha valorat el impacte que pot tenir pel territori la incorporació d’un centre educatiu com l’EIC: futurs professionals amb un nivell de preparació impecable, solució per les famílies del Camp que ara no poden escollir una educació d’aquest tipus, creació de més de 100 llocs de treballs directes, situar el territori i el municipi de Salou en el panorama internacional en educació bàsica. En aquest acte, el patronat de la Fundació Escola Internacional va tenir l’oportunitat de  comunicar al Sr. Jordi Pujol la seva futura nominació com a patró d’honor de l’Escola, acte que tindrà lloc en els propers mesos.

L’EIC, és l’única escola d’aquestes característiques al sud de Catalunya, formarà joves capaços de comunicar-se amb normalitat en anglès, català, castellà i una quarta llengua (xinès).

L’escola es fonamenta en un model pedagògic totalment innovador, el Sòcrates Educa, que engloba les millors pràctiques d’arreu del món i les consolida en quatre pilars centrals: la internacionalització, l’excel•lència en l’ús de les tecnologies, el compromís amb la comunitat, els valors personals i la sostenibilitat.

Galeria d'imatges

premsa3.JPG
premsa1.jpg
premsa2.JPG
premsa5.JPG
premsa6.JPG
premsa1.jpg
premsa3.JPG
premsa5.JPG
premsa6.JPG
premsa2.JPG

Document Actions