Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Extreme Man 226 nova cita de turisme esportiu a Salou

Una de les opcions triades per l'ajuntament de Salou per tal de desestacionalitzar l'afluència dels turistes és el triatló de llarga distància Extreme Man, que es disputarà per primera vegada el proper 5 de juny.

dimarts 03 maig 2011

 Amb aquest esdeveniment inèdit, s'espera garantir l'ocupació hotelera a principi de juny, i reafirmar la predisposició de la ciutat per l'esport.
3,8 km de natació, 180km de bici i 42,2 km de cursa a peu. És el menú del Extreme Man 226 Salou, que completaran uns 400 titans el proper 5 de juny. L'impacte de la prova a Salou està a l’alçada de la seva duresa. Preparant la cita durant mesos, acumulant centenars d'hores d'entrenament, la gran majoria dels participants integrarà la seva cursa dins d'una estada de 3 a 4 dies de mitjana, per abordar el seu desafiament a les millors condicions. "Els triatletes de llarga distància solen aprofitar la seva carrera també per fer turisme o simplement gaudir de les seves vacances, amb els seus familiars i amics" afegeixen des de l'organització. Per això, tot i que la competició aquest prevista el diumenge, el passeig Jaume I ja es vestirà de gala el divendres i dissabte, a través d'una zona d'Exposició amb professionals de l'esport, i un programa d'animació per als participants i els seus acompanyants ( 2 a 3 persones per corredor segons dades registrades durant la inscripció).

A diferència d'altres proves esportives, el triatló té un rendiment interessant per a la zona en què es desenvolupa. Considerant l'atractiu de Salou per als esportistes, les perspectives són naturalment ambicioses. "Sí, és clar, l'Extreme Man 226 és una gran aposta que esperem ajudi a potenciar Salou com a lloc idoni per a rebre aquest tipus de proves i als seus atletes d'alt nivell. Salou els acollirà aquests dies posant al servei dels seus esportistes i famílies tot el que podem oferir: una àmplia oferta hotelera i turística, infraestructures i espais també per gaudir de l'entorn ", explica l'alcalde Pere Granados. Tots els elements estan reunits per a escriure les primeres línies d'una llarga i fructuosa història.

Més informació a: www.extreme-man.com 

Document Actions