Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'IES Marta Mata celebra les cinquenes jornades culturals

Durant tot el dia d'avui han organitzat activitats lúdiques i educatives al centre

divendres 16 març 2012

L’IES Marta Mata celebra durant tot el dia d’avui les jornades culturals amb multitud d’activitats culturals, informatives, educatives i esportives, entre d’altres.  Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, han estat presents a la inauguració dels actes que han tingut lloc a la biblioteca del centre, on hi ha exposat nombrosos treballs manuals de diferent caire fets pels mateixos alumnes, pels professors i els pares dels alumnes. La directora del centre, Carme Sans, ha manifestat la seva satisfacció per la bona marxa del centre i pel suport que han rebut per tal de dur a terme tot aquest seguit de treballs en comú. Per la seva part, l’alcalde de Salou ha encoratjat els joves a implicar-se ben profundament en el coneixement i els ha assegurat que “el centre cada dia va a millor i heu d’estar motivats per a treballar aprofitant els recursos de qualitat que es brinden perquè la formació és el més important”, ha dit. A la trobada també hi ha estat presents pares d’alumnes, representants de l’AMPA a més de professors del centre i l’inspector en cap de la zona.

Al marge de la mostra de treballs aquest matí ha estat un dia festiu en molts sentits per als alumnes del centre ja que han pogut gaudir de diferents xerrades i participar en tallers amb guardes forestals; de coneixement d’animals, de teatre, de química,...a més jugar una lligueta de futbol entre diferents classes i amb la implicació de professors.

L’alcalde,   també ha visitat l’hort en el que treballen activament els alumnes del Marta Mata i ha vist el mural que han estat pintant els joves a una de les parets del centre.

Galeria d'imatges

treballs_biblioteca.JPG
coral_del_centre.JPG
pintant_mural.JPG
coral_del_centre.JPG
treballs_biblioteca.JPG
pintant_mural.JPG

Document Actions