Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'imitador de TV3 Pep Plaza pronunciarà el pregó de la Festa Major d'Hivern aquest divendres

dijous 17 gener 2008

L'actor Pep Plaza serà demà divendres l'encarregat de donar per inaugurada la Festa Major d'Hivern de Salou. L'Ajuntament l'ha convidat a pronunciar el pregó, a les 20 hores al Teatre Auditori (TAS), amb el convenciment que les seves paròdies agradaran els ciutadans del municipi i, sobretot, els faran riure. No en va, el seu espectacle en format monòleg, on dóna veu a diferents personatges de la vida política, esportiva, social, musical, etc, ha aconseguit l'aprovació del públic, allà on l'ha representat.

A l'hora de triar Plaza com a pregoner, el consistori ha tingut en compte la trajectòria professional del col·laborador setmanal del programa 'El Club' de TV3 i integrant, des de fa cinc temporades, de l'equip de 'Versió RAC 1', programa de RAC 1 que dirigeix i presenta Toni Clapés, donant veu a un grapat de personatges: Joan Pera, Boris Izaguirre, José Luis Rodríguez Zapatero, Carod Rovira, Mariano Rajoy, Matías Prats, Jordi González, Serrat, Lluís Llach, etc.

Tot i que les arrels d'aquest artista són la ràdio i el teatre, es va donar a conèixer a la Televisió de Catalunya al programa d'humor 'Set de Nit' que presentava Toni Soler, on feia les paròdies dels personatges Jordi González, Lluís Canut i Joan Gaspart. A més, va fer alguna col·laboració en el programa d'esports 'L'Entorn' de Lluís Canut. També va col·laborar durant dues temporades al programa 'Senyores i Senyors' de La 2, programa que presenta Àngel Casas els dissabtes a la nit. A més, va col·laborar al programa 'Homo Zapping' d'Antena 3, que presentava José Corbacho.

L'acte del pregó inclourà la presentació de les noves pubilles, que són de la Colla Los Imposibles. La Pubilla Major és Sara Piñero i les seves dames d'honor, Laura Farres i Leo Camacho (la 1ª i la 2ona, respectivament); la Pubilla Juvenil és Sonia Carrasco, la seva 1ª dama d'honor , Luana Carolina Amaya, i la 2ona dama d'honor, Jury Joana Pupiales. La Pubilla Infantil és Alba Carmona; i Naiara Becerrica i Cristina de la Cruz, la seva 1ª dama i 2ª dama, respectivament; mentre que Nicolàs Obiols és l'hereu.

L'entrada a aquest acte és lliure. No obstant això, com l'aforament del TAS és limitat, qui vulgui assegurar-se un seient, ha de recollir les invitacions a la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Salou, de 10 a 14 hores; i avui dijous també de 17 a 20 hores.

Document Actions