Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Lliurament als joves del Dofí Màgic de Salou dels diplomes dels premis Nafent

L’espai Jove va guanyar el premi Nafent 2009 Camp de Tarragona, organitzat pel GREC amb el projecte: No violència, no a les bandes juvenils

divendres 26 febrer 2010

L’espai Jove del Dofí Màgic de Salou va ser guardonat ahir amb els diplomes que el certifiquen com a guanyador del premi Nafent 2009 Camp de Tarragona, organitzat pel GREC (Grup de Recerca i Estudi dels Conflictes). Els joves del centre van presentar a concurs el projecte No violència, no a les bandes juvenils que va néixer de la creativitat dels joves que participen en aquest espai, i que juntament amb la col·laboració dels monitors del centre, vol erradicar la violència i donar una alternativa a les bandes per tal de que tots els joves tingui una altra alternativa on triar.

 

Ferran Camps, director del GREC, i l’alcalde de Salou, Pere Granados, van ser els encarregats junt amb la regidora d’Acció Social, Dona i Immigració, Ana Narbona, de fer lliurar dels diplomes als guanyadors. Granados va explicar que: "estem molt contents amb el premi que han otorgat a aquests joves ja que es un reconeixement al treball ben fet i la gran dedicació que han tingut vers un projecte integrador". A l’acte també hi van assistir diversos joves del centre i alguns pares.

Galeria d'imatges

IMG_6769.JPG
IMG_6765.JPG
IMG_6763.JPG

Document Actions