Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Lliurats els diplomes dels cursos de català per a adults

divendres 29 juny 2007

El passat dimecres va tenir lloc la cloenda de l'any acadèmic 2006-2007 dels cursos de llengua catalana que organitza i imparteix l'Oficina Local de Català. En l'acte de cloenda, on es van lliurar els certificats d'assistència, hi van participar uns alumnes de nivell Bàsic 1 que ens van fer una demostració de capoeira. Hi van assistir també l'alcalde de Salou, Antonio Banyeres; el regidor Paco Gaya, i la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona.
En concret s'han realitzat 25 cursos presencials per a no catalanoparlants; entre ells dos adreçats al col.lectiu senegalès i tres per a les mares i pares dels alumnes dels col.legis de Salou, a través del Pla d'Entorn del municipi. També s'han realitzat 18 cursos a distància per a catalanoparlants (nivells intermedis i suficiència). En total s'han enregistrat 627 inscripcions (98 més que l'any anterior).
Segons el regidor Gaya, 'donat que tant les inscripcions com la demanda van en augment, per a proper curs es preveurà un increment del professorat i dels cursos pels diversos col·lectius, però sobretot els destinats als nouvinguts i a la gent gran'.
La propera matrícula serà, per als antics alumnes, els dies 13 i 17 de setembre; i per als nous, el 18, 19 i 20 de setembre. L'horari de matrícula serà de 9.30h a 13h i de 16 a 18h.


Document Actions