Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Lliuren 2.000 euros a la guanyadora del Concurs de Cartells de les Nits Daurades

dimarts 05 agost 2008

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, acompanyat del Regidor de Turisme , Marc Montagut, van fer lliurament ahir del premi del XVII Concurs de Cartells de les Nits Daurades consistent en un xec de 2.000 euros. La guanyadora, Anna Profitós, de 23 anys, acaba de finalitzar els estudis d'arquitectura i era la primera vegada que es presentava al concurs.
L'obra presentada per aquesta veïna de Cambrils sota el pseudònim de 'Posidònia', va ser una de les 15 finalistes seleccionades pel jurat d'entre un total de 67.
Recordem que els 15 cartells finalistes van ser sotmesos a votació popular entre el 26 de maig i el 8 de juny. Durant aquests dies, 1.126 persones van participar en la votació popular per escollir el cartell guanyador (1.031 a través de la pàgina web de l'Ajuntament i 95 a través de les butlletes oficials que es van dipositar a una urna col·locada al consistori). En total, l'obra 'Posidònia' va obtenir 247 vots.
Els cartells havien de portar el lema 'Nits Daurades' i la data ben visibles; identificar-se amb la festa major d'estiu; ser atractius al públic; i ser aptes per ser publicats en programes, cartells, banderoles, lones, etc. També es valorava la tècnica utilitzada.

Document Actions