Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Lliuren els certificats i lots a les participants de la quarta edició del Taller de Salut “ dones, una acollida des de l’àmbit de la salut”

La Regidora d’Acció Social, Immigració i Dona ha donat per finalitzada la quarta edició del Taller de Salut ‘ Dones, un acollida des de l’àmbit de la salut’, taller d’informació i assessorament en matèria de salut familiar i comunitària.

dilluns 20 desembre 2010

En aquest curs hi han participat més d’una dotzena de dones residents a Salou, interessades en  resoldre dubtes sobre la seva salut, un espai d’informació i aproximació als serveis municipals d’àmbit  sanitari i als d’atenció a les dones. Amb la col·laboració  dels professionals sanitaris del Centre d’Assistència Primària de Salou, de la Secretaria per a la Immigració, d’Institut Català de la Salut i d’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya. El projecte dóna continuïtat a la primera edició del  ‘Taller de Salut’ per a dones senegaleses’ iniciat l’any 2008. Com a novetat aquest any s’han introduït  nous continguts que, a més de donar continuïtat a la formació realitzada en passades edicions en l’àmbit de la salut, s’aposta per incloure formació en matèria de igualtat d’oportunitats vers les dones. Realitzant-se un total de 10 sessions, impartint-ne  20 hores lectives.

Tal i com comenta la Regidora de l’Àrea d’Acció Social, Immigració i Dona, Sra. Ana Narbona "Aquest taller pretenia facilitar informació bàsica i d’accés als serveis municipals d’àmbit  sanitari i serveis d’igualtat d’oportunitat vers les dones, oferint  un espai de trobada que propicies una comunicació directa entre els professionals i les participants  per compartir experiències i inquietuds".

Tant les sessions com la cloenda s’han realitzat a les instal·lacions de l’Espai MAS – Espai Municipal D’atenció Social – Immigració i Dona (situat al carrer Ebre núm.11), finalitzant el taller amb l’aportació de totes les dones d’una mostra de menjars dels diferents països d’origen: de ‘Tastes del món’, La regidora Ana Narbona i la directora del CAP, Laura Palacios han lliurat els diplomes així com una farmaciola amb productes sanitaris de primera necessitat, cedits pel Centre d’Assistència Primària de Salou.  

Galeria d'imatges

DSC02665.JPG

Document Actions