Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Lliuren els premis als guanyadors del concurs de postals nadalenques

dilluns 17 desembre 2007

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres; el regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya; i l'inspector d'Ensenyament Carles Jardí van lliurar dijous passat els guardons del concurs de felicitacions nadalenques. Carla Santafe Madueño, estudiant de 2n A del CEIP Europa i guanyadora del 1er premi, va rebre una bicicleta; mentre que Marc Padrell Pujol, alumne de 2n B de l'Escola Elisabeth, que ha quedat segon, va ser recompensat amb un Mp 4. El mateix regal va caure a les mans de Paula Martínez Plaza, que va a la classe de 2n A de l'Escola Elisabeth i ha estat tercera.

En aquest acte de lliurament de premis, que va tenir lloc al despatx de l'alcalde, les dues nenes i el nen, de 7 anys, van estar acompanyats pels seus familiars i també per diversos professors dels centres educatius on estan matriculats, entre els quals hi havia la directora del CEIP Europa, Meri Xifré.

L'obra guanyadora serà la postal de felicitació oficial de l'Ajuntament de Salou, que s'enviarà a les diverses associacions del municipi. Aquest era, precisament, l'objectiu del concurs, dirigit als alumnes de cicle inicial de totes les escoles de la localitat: CEIP Europa, CEIP Santa Maria del Mar, CEIP Salou i Escola Elisabeth.
A aquest curs s'hi van presentar uns 200 treballs, 28 dels quals van ser seleccionats per la Regidoria de Cultura i Ensenyament.

L'Ajuntament de Salou va preferir convocar aquest concurs en lloc d'encarregar les postals a un dissenyador per afavorir un cop més la participació ciutadana.

Document Actions