Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Lliuren els VI Premis 30 d'Octubre a la Creativitat Infantil i Juvenil

dilluns 29 octubre 2007

Uns 800 nens i joves de Salou han pres part enguany en els VI Premis 30 d'Octubre a la Creativitat Infantil i Juvenil. Aquests participants van assistir divendres a la tarda a l'acte de lliurament dels guardons, que va tenir lloc al Teatre Auditori de Salou (TAS) en dos torns: els infants de 6, 7, 8 i 9 anys estaven convocats a les 17.30 hores; i els de 10 a 18 anys, a les 19 hores. Entre els guardons que es van repartir per les diverses categories hi van haver 4 bicicletes, 2 lots de colors, 2 lots de contes, 4 minicadenes de música, 4 mp3 i diners en efectiu. A tots els participants se'ls va fer entrega d'un diploma i d'un obsequi.

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou va convocar aquests premis amb l'objectiu d'estimular i promoure en els escolars la participació en els àmbits que fan referència a la creativitat, amb especial atenció als centres educatius. En aquest sentit, cal recordar que estaven adreçats als nens i joves que estan empadronats i/o estudien en aquest municipi, que no sobrepassen els 19 anys en la data límit de presentació dels treballs, i que estan interessats en expressar la seva sensibilitat a través de qualsevol de les diverses especialitats creatives: pintura, dibuix, còmic, fotografia, poesia, prosa, articles d'opinió, etc. La temàtica dels treballs era lliure.

Des de divendres a la tarda i fins a l'11 novembre, s'exposarà una selecció de les obres presentades al vestíbul de l'Ajuntament.

Document Actions