Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Lliuren uns diplomes a la cinquantena de pares i mares d'alumnes de Salou que han participat en els cursos de català

divendres 11 abril 2008

La Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou va acollir ahir l'acte de cloenda dels cursos de català per a pares i mares dels nens que estudien als CEIP Santa Maria del Mar, Europa i Salou; i als IES Salou i Jaume I. Aquest acte va comptar amb la presència de l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres, qui en companyia del regidor d'Ensenyament, Paco Gaya; l'inspector d'Ensenyament de la zona, Carles Jardí; la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Rosa Ibarz; la responsable de l'Oficina de Català de Salou, Marisol Solano; el coordinador de Llengua i Cohesió, Joan Chavarría; i la professora dels cursos, Maria Cano, va lliurar un diploma a cadascuna de les 55 persones d'entre 30 i 50 anys aproximadament que han seguit aquests cursos.

En total, s'han impartit quatre cursos de nivell inicial de 30 hores, durant les quals els pares i mares han après nocions bàsiques de català que els resultaran útils a l'hora de relacionar-se amb les escoles i de comprendre les circulars informatives, les notes i els deures que porten els seus fills.

Aquests cursos s'emmarquen dins del Pla Educatiu d'Entorn, una iniciativa de cooperació educativa entre el departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Salou, amb l'objectiu d'implicar tots els agents educatius en la promoció i ús de la llengua catalana, l'educació intercultural i la cohesió social.

Recordem que els cursos que s'han fet a les AMPA dels CEIP Santa Maria del Mar, Europa i Salou van començar el 21 de gener i han finalitzat a primers d'abril. Els fets als instituts es van iniciar el 23 de gener i no acabaran fins el proper 7 de maig.

Document Actions