Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Lliuren uns diplomes a la gent gran que ha participat en un curs de català a Salou

dijous 22 maig 2008

La dotzena de persones procedents de l'Associació de Jubilats Esplai la Caixa de Salou que des del novembre passat han participat en un curs de català van rebre els seus diplomes ahir dimarts dia 21 de maig, l'últim dia de classe. A aquest acte de cloenda del curs hi van assistir membres de la junta de l'entitat esmentada, així com l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres; acompanyat del regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya; i la regidora de Benestar Social i Salut, Martina Fourrier.

Tots tres van poder conversar amb els esmentats alumnes, la majoria dels quals procedeixen de l'Aragó, tot i que també n'hi ha de La Rioja, Andalusia, Catalunya, Perú i Romania.

Aquest és el tercer any que s'ha dut a terme aquest curs, gràcies al conveni signat entre l'Ajuntament de Salou (que el finança), l'Esplai (que el sol·licita i aporta el local, els alumnes i el professor) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (que se n'ocupa de la coordinació pedagògica). En aquest cas, l'encarregada d'impartir les classes (50 hores en total) ha estat la responsable de l'Oficina de Català de Salou, Marisol Solano, que també va estar present a l'acte.

Document Actions